När jag ska flyga väljer jag att söka resa på Flyg.nu

Flyg.nu är en sajt som jämför pris på flygbiljetter, både inom och utom Sverige, det kan de göra för att de har samlat resebyråer som säljer flygresor både inrikes och utrikes. Sajten sorterar ut de bästa alternativen för dig gällande pris, flygbolag, resebyrå, avgångstider, byten och restider. Flyg.nu vill att det ska vara så lätt som möjligt för dig som kund att hitta prisvärda flyg.

Det hela fungerar som så att Du söker på avreseord och destination, och hittar därigenom bland annat minsta möjliga restid och/eller väntetid, antal byten och aktuellt flygbolag.

Flyg.nu säljer inte flygresor, utan länkar vidare till olika resebyråers hemsidor. Det är på hemsidan som du köper resan, men ibland även direkt av flygbolaget. Vid frågor om resan ska du vända dig direkt till resebyrån som du har köpt resan av.

Jag hittade en resa som gäller imorgon på Flyg.nu från Visby till Bromma, tur och retur, för under 2500 kronor. Söker jag på datum längre fram i tiden kan jag få resan för strax över 1000 kronor.

Testa du också!

Lämna ett svar