Polarn o.pyret-kläder till små pytte-bebisar

Inlägget är reklam för Polarn o. Pyret och innehåller annonslänkar

När mina två yngsta barn var små handlade jag mycket kläder åt dem på Polarn o. Pyret. En anledning var att båda barnen var små när de föddes och behövde storlek 44, vilket Polarn o.Pyret tillhandahöll, och fortfarande tillhandahåller. Något jag märkte, efter att ha använt deras kläder, var att de är slitstarka och tål att lekas i. Tyget på knäna håller för både halvkrypning och stjärthasning, dessutom har kläderna en sådan kvalitet att de tål att ärvas. Lillebror har ärvt en hel del från storasyster, och kläderna ser ändå ut som nya. Kläderna är mjuka och tvättåliga och kan dessutom användas länge, de flesta byxorna har en mudd som kan vikas ner i takt med att barnet växer. Kläderna är också stilrena och fungerar i kombination med många olika plagg, enligt mig.

Polarn o. Pyrets kläder tillverkas utifrån barnens behov och med minimal miljöpåverkan. Polarn o. Pyret använder sig av utomstående leverantörer och vid valet av leverantör är en rad olika krav avgörande. Det handlar bland annat om pris, logistik, påverkan på miljö och arbetsförhållanden.

Polarn o. Pyret har gjort kläder i över 30 år och kompromissar inte med design, kvalitet eller funktion. Barnets bästa står alltid i fokus!

 

 

 

Lämna ett svar