Om att behöva assistans och ett särskilt märke på sina trosor

bb

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Björn Borg- Sportmode online

Det här inlägget kommer att vara annorlunda i jämförelse med de jag tidigare har skrivit. Och det beror absolut inte på att det är ett inlägg som till viss del innehåller reklam. Att jag väljer att göra reklam för Björn Borg har faktiskt sin historia. Okej, det här kommer att bli något utelämnande, men jag tror att det kan vara av nytta om någon som själv har assistans läser. De kan även vara av nytta för andra människor, jag syftar på er som inte själva har assistans. Kanske har ni aldrig tänkt på besväret det kan innebära att hitta rätt kläder när kroppen är normavvikande.

Jag har en medicinpump inopererad under huden på nedre delen av magen, på höger sida, strax under byxlinningen. Den är ganska mycket i vägen när det gäller trosor och byxor. Därför krävs höga modeller av både trosor och byxor, för att undvika skav och tryck.

För fem-sex år sedan upptäckte jag Björn Borgs modeller av trosor. Mini shortsen är perfekta, speciellt om jag köper dem i en storlek större än vad jag normalt sätt skulle välja. De är också lätta att få assistans med, när det gäller att dra upp dem. De är verkligen värda sitt pris, och de håller länge, oavsett många tvättar.

För er som inre vet; Björn Borg grundades i slutet på 80-talet och började med E-handel 2010. Produkterna håller hög kvalitet, och det bästa med just underkläderna, är enligt mig att det finns ett fyrverkeri av färger att välja på. Jag tycker om färg, och olika kombinationer. Dessutom är materialet underbart mot min känsliga hud.

Förutom underkläder säljer Björn Borg även kläder, skor, väskor och glasögon. Jag har köpt ett par skor, röda, och både jag och min äldre son älskar dem!

Om ni vill ha hållbara, snygga och praktiska grejer, testa Björn Borg!

Hälsar,

Hanna

Ps. Bilden i inlägget är privat, och inte några av mina mest färgglada trosor, men det är mini shorts!

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar