Inbjudan

En inblick i den personliga assistansens vardag?

Ottilia Barnard, mamma till ett barn med personlig assistans, berättar om hur hon och hennes familj lever sitt liv med personliga assistenter och det annorlunda barnet. Ottilia är även delägare i Barnards assistans, ett familjeägt assistansbolag på Gotland. Hon kommer berätta om sitt företag och sina drömmar om och förhoppningar på, personlig assistans i framtiden.

Hanna Edman, ägare av ett eget assistansbolag, men framförallt representant för LaVita assistans på Gotland, berättar om sin mångåriga erfarenhet både av att leva med, och att arbeta med personlig assistans. Hanna kommer att hålla en kort föreläsning om sitt liv, delar av en föreläsning som hon tidigare kallade ?Ett hinder ger tusen möjligheter? samt presentera LaVita Assistans, vad företaget står för och vad det kan erbjuda.

Efter presentationen bjuder vi på fika och frågestund. Förbered gärna frågor och fundera på vad just DU/NI vill ha ut av den personliga assistansen.

Alla är Välkomna!

Vår önskan är att samla assistenter, assistansberättigade, föräldrar och legala företrädare.  Assistansen ska stå i fokus!
Självklart är även du som ?bara? är nyfiken också varmt välkommen.

 

 

När? 5/3 Klockan 18.00- 20.00

Var? På Regementsgatan 2, LaVita Assistans kontor i Visby.

 

Lämna ett svar