Jag älskar nätshopping, särskilt när det gäller kläder, smink och hårvård, men glömmer inte middagen ändå

Stadium har ju en butik i Visby, men ibland finner jag det trevligare att sitta framför datorn och klicka hem de kläder jag vill ha.  Jag älskar märken på kläder och skor, framförallt Nike, Adidas och Puma. Studiums egna märken är också trevliga, jag brukar handla ytterkläder från SOC och Everest framförallt till barnen, men i år hittade jag faktiskt en fantastisk lite längre jacka till mig själv på Stadium av märket SOC. Warp har mycket fina och vattentåliga kängor till både de små och lite större barnen. Outlet-butikerna har upp till 70% rabatt samt fri frakt om en väljer leverans till valfri Stadium-butik. Just det har jag testat när jag behövde flera par Adidasbyxor till äldste sonen, han vill helst ha flera par likadana byxor. Dessutom har Studium retur, bytesrätt och öppet köp i ett helt år. Kolla in en del av Stadiums rabatter här.

Jag är ju som skrivits i rubriken också intresserad av smink och hårvård. Många olika, märken när det gäller både det, och mycket mer. Ansiktskrämer, smink, hudvård, balsam, deodorant och duschkräm av bra, populära varumärken, är viktigt för mig, då jag har mycket känslig hud och hårbotten. Även huden i ansiktet är påverkad, så märken av kvalitet är av största vikt. Kolla in Beauty Planet och deras rabattkoder, rea och rabatter här: Rabatt och kampanjkod för januari till mars 2018. Du kommer att bli glatt överraskad!

Middagsfrid, ja. De levererar färdigplanerade matkassar med recept som ger en tid att laga god mat av högsta kvalitet. Känner att jag borde prova, vad tycker ni? Det finns ju både ekologiska, laktosfria, vegetariska och barnvänliga kassar.

Hälsar,

Hanna

Lämna ett svar