När jag väl började använda mig av Bokadirekt.se, så märkte jag fördelarna direkt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokadirekt.se

Jag har tidigare gått hos en och samma frisör i hela 19 år. Från början ringde jag alltid och bokade tid hos honom, eller så bokade jag en ny tid i direkt anslutning till mitt besök.

Efter några år började han att använda sig av bokning online, via Bokadirekt.se. Först var jag skeptisk, vem tusan orkade sitta och klicka runt en massa på Internet, bara för att få klippa och färga håret, liksom? Så jag fortsatte mitt ringande ett tag. Tills en dag, då han stod upptagen i behandlingar en hel arbetsdag och verkligen inte kunde ta mitt samtal. Då tänkte jag att ”nja, jag testar väl då”. Det var verkligen smidigt. Bokningen gick på tre minuter. Först var jag lite rädd att jag skulle välja fel behandling, men det ordnade sig väldigt bra.

När jag senare bytte frisör, för att min gamla trotjänare slutade, så visade det sig att den nya också använde sig av Bokadirekt.se. Det är ju inte konstigt om en tänker efter, då de faktiskt är Sveriges största bokningsverktyg och marknadsplats för tjänsteleverantörer inom skönhet och hälsa. De har ungefär 2.000.000 besök i månaden, och genererar cirka 700.000 bokningar till ett värde av ca 300.000.000 kr, under samma tid.

Numera använder jag inte bara tjänsten när jag ska gå till frisören, utan även om jag vill boka tid  för exempelvis hudvård och manikyr. För er som läser detta vill jag också passa på att berätta att Bokadirekt.se håller på att marknadsföra ett allomfattande presentkort. Det går att köpa på Bokadirekt och är giltigt hos alla anslutna salonger som tillhandahåller presentkort, vilket just nu är 3000 stycken inom hela Sverige. Förutom frisör, hudvård och manikyr, gäller presentkortet också för olika skönhetsbehandlingar, träning, fotvård, massage och friskvård. Presentkortet kan köpas till ett värde från 100 kronor och upp till 10.000 kronor, så det är fritt fram att välja belopp efter plånbok. Just det, det går ju att välja att betala med Klarna också, om en hellre vill det.

Prova du också!

Hälsar,

Hanna

 

Lämna ett svar