En spännande dag och en fantastisk lunch

Idag hade jag lite egentid med min älskade. Först ett spännande möte och sedan en härlig lunch.

Alltså, jag åt den godaste Club Sandwish någonsin, hittills i mitt liv! Den var vegetarisk (med marinerad quorn, avokado, soltorkade tomater, grönsaker och ceasardressing) och det är inte jag som har gjort den, nej. Vi var på Fiket, ett ställe som ligger i Visby Centrum. Jag har tidigare undvikit att gå dit på grund av lokalens belägenhet, det är ett gammalt hus, trångt och med trappor.

För 20 år sedan hette stället Ringduvan, och jag var ofta där och fikade när jag gick på gymnasiet. Då fanns ett bord precis vid disken, nära ingången, där jag kunde sitta.

När vi skulle gå in på Fiket idag tänkte jag att älskling säkerligen kommer att få ryggskott innan han överhuvudtaget lyckas att baxa in mig på stället, men nej. Det gick utmärkt! Fantastisk personal, ett jättetrevligt bemötande och att komma upp för trappan var inga problem alls. En i personalen var snabbt där med en hjälpande hand.

Tjejen i kassan var i en klass för sig tycker jag. Väldigt mån om att vi skulle bli nöjda med våra mackor och hon erbjöd oss faktiskt ett bord på nedre plan, men vi ville prova att sitta på övervåningen.

Som avslutning på en mysig lunch köpte vi med oss underbara körsbärsbiskvier, hembakade av en anställd på Fiket, naturligtvis, och fikade hemma på altanen. Även idag har jag lyckat njuta av nuet! Det ni.

Kolla in bilderna!

Hälsar,

Hanna

 

Lämna ett svar