Högskoleprov i arla morgonstunden

Så gjorde då bonusbarnet äntligen sitt högskoleprov. Jag tror att det är en lättnad för henne att det äntligen är gjort, för hon sa efteråt, när jag frågade hur det kändes att ”Nja, jag skulle inte vilja göra om det”.

Naturligtvis var bonusmamman på plats med varm, hemlagad, mat. Det är det minsta hon är värd, min älskade bonusunge.

Vi i övriga familjen hade ätit köttbullar med kokt potatis, sås, rårörda lingon och broccoli. Därför la mannen en extra portion i en matlåda som också kan användas som ugnsform och höll maten varm genom att sätta ugnen på 75 grader, och sedan låta lådan stå tills jag var redo att åka och leverera maten.

Väl framme stannade jag och äldsta sonen kvar en stund för att höra hur det gick. Ja, en av frågorna handlade i alla fall om betydelsen av ordet arla. Därav rubriken, ha, ha!

Här kommer ett par busiga bilder.

Hälsar,

Hanna

Lämna ett svar