Jag ska prova hemleverans av mat- men hur ska jag hålla mitt kontrollbehov i styr?

Inlägget är reklam  för Linas matkasse och innehåller annonslänkar

Jag har länge funderat på om familjen och jag skulle ta och testa det här med en färdig matkasse. För även om jag älskar att planera och komponera mina egna rätter, så är det roligt att någon gång prova något nytt. Så jag har gjort slag i saken, och beställt hemleverans av matvaror från Linas Matkasse. Tillsammans med kassen får jag dessutom tre kilo ekologisk frukt. Jag undrar så klart hur det kommer att vara när någon annan har satt ihop recepten åt mig, men jag när jag väl hade beställt kassen kunde jag ju se menyn och byta ut några rätter om jag ville. Nu blir inte det aktuellt, eftersom jag är väldigt nöjd med recepten och råvarorna i min kasse. För er som inte vet, så erbjuder Linas Matkasse flera olika kassar med recept och ingredienser för fem middagar åt fyra personer, och eventuellt någon matlåda också. Eftersom det finns flera olika alternativ på matkassar, så kan det vara svårt att välja. För mig var valet dock enkelt. Jag valde kassen Linas barnfamilj, det laktosfria alternativet. Den finns även som glutenfri.

Kassarna kommer varannan vecka, vilket jag tycker är bra, för då kan jag planera mina egna middagar resten av tiden.

Jag återkommer till er med vad jag tyckte om maträtterna när jag har lagat dem.

Trevlig kväll!

Hälsar,

Hanna

Lämna ett svar