Kärleken har många ansikten- stöd Kiwis fight

Att leva här och nu. De senaste två årens kamp har fått mig att bli bättre på det, även om jag absolut skulle kunna göra mer för att ta vara på varje värdefull sekund.

Att se det lilla i det stora. Att inte bli bitter, utan se det som en faktiskt har. Jag menar inte att det inte ska vara tillåtet att ha dagar då en är ledsen, ångestfylld och trött på livet, nej jag menar i det stora hela. Att bjuda någon på en fika, om än en liten, att stanna upp och tala om för dem som är nära vad de betyder, att aldrig skiljas som ovänner, att bjuda på sig själv och vara medmänniska.

Att inte ångra det en aldrig gjorde. Att åtminstone försöka att leva livet fullt ut. Det är en av få saker som jag faktiskt tycker att jag är bra på. Jag tror inte det finns något tåg som har passerat i mitt liv utan att jag har hoppat på det. Jag skjuter sällan eller aldrig upp saker.

Nu skulle jag vilja be er som läser om en tjänst. En väldigt liten, enligt mig.

Saga Lundin är en tjej vars blogg jag har följt ett tag. Hon har drabbats av kronisk cancer, och i sin blogg skriver hon om sitt liv med cancer, om sina tankar och sin vardag. Hon har startat en insamling till förmån för Barncancerfonden, och hon har en önskan som jag tycker att vi borde lyssna till: Om alla skänker 10 kronor var, så når hon sitt mål med insamlingen, ja, hon kanske till och med kommer förbi det. Så kom igen alla människor, skänk 10 kronor till Kiwis fight och kämpa med Saga!

Avslutar med en bild på två av mina älskade familjemedlemmar.

Ta vara på livet!

Hälsar,

Hanna

Robin och Elin, rätt

 

 

Lämna ett svar