Nu har jag provat att laga Linas recept

Inlägget är reklam för Linas Matkasse och innehåller annonslänkar

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om att jag skulle testa Linas Matkasse. Nu har jag gjort det. Är ni nyfikna på vad jag tycker hittills?

Jag är positivt överraskad! Det första receptet jag lagade var Tacofisk. Färsk torsk panerad i tacokrydda, serverad med sallad och avokadoröra. Jag ändrade bara lite, lite i receptet. Fisken panerade jag i en ekologisk tacokrydda utan tillsatser, och som ni vet, jag gillar sås! Därför tyckte jag att mängden avokadoröra, en avokado och en deciliter turkisk yoghurt, var för lite. Vet ni vad jag gjorde?

Jo, istället för att servera fisken med bulgur, som det stod i receptet, så gjorde jag en ”fusk-tabbouleh” på bland annat ekologisk matvete istället. Med denna lilla ändring blev rätten perfekt, och jag är jättenöjd med min kasse så här långt. Vi valde Linas barnkasse, laktosfri, och fick en massa frukt, eftersom vi är nya prenumeranter.

I och med att barnen var lediga från skolan igår, så åt vi fisken till lunch. På kvällen grillade vi, och passade då på att göra fruktsallad till efterrätt. Perfekt, alltså!

Nu tycker jag att vi gör så här: Ni tar och beställer en Linas Matkasse, eller hur? Ni får ju ”prova-på-pris” också, så passa på! Kolla in min annons längre ner på sidan och klicka er vidare.

Det bästa med Linas tycker jag är att trots att recepten är färdiga och rätterna lätta att laga, de går till och med snabbt, så kan en lägga till och dra i från lite som en tycker. Det är så bra att jag faktiskt tänker fortsätta att skriva om Linas Matkasse denna vecka, så se fram emot nya funderingar kring recept.

Våga prova! Bara titta på bilen, visst blir ni lite sugna?

Hälsar,

Hanna

 

tacofisk.jpg

 

Lämna ett svar