Den här bloggen skulle bara handla om mat…

Den här bloggen skulle bara handla om mat…

När jag startade bloggen var den endast tänkt att innehålla recept och om att laga mat när en är assistansanvändare. Med tiden märkte jag att dessa två ämnen kunde kombineras med alla möjliga andra ämnen. Hur?

Ja, jag märkte mer och mer hur beroende jag är av att skriva, hur skrivandet läker mig. Jag upptäckte också att en blogg innehåller många olika möjligheter. Den kan möjliggöra reklam för något jag gillar, ett exempel finns i inlägget Jag är galet förtjust i Björn Borgs underkläder- ni som ännu inte har testat borde göra det nu! Bloggen kan också hjälpa mig att uppmärksamma sådant som är viktigt. Minns ni inlägget Kärleken har många ansikten- stöd Kiwis fight? Det är ett inlägg om något som är viktigt.

Bloggen är också vara ett sätt för mig att skriva av mig, att sätta mina känslor på pränt- kanske är det den allra viktigaste funktionen, jag vet inte. Det får framtiden utvisa. Just nu är det lite glest med inlägg, och en av anledningarna är att jag håller på att göra om sidan. Den andra kan jag inte riktigt dela med mig av än, för bloggens funktion är absolut inte att lämna ut hela mig själv och hela mitt liv. Mycket av det jag tänker på beskrivs väldigt fint i det här inlägget. Det är skrivet av Saga Lundin och även om vi har helt olika livssituationer och öden, så känner jag igen mig i otroligt mycket av det hon skriver. Om ni inte redan har läst bloggen, gör det!

Avslutar med en bild på två av dem som betyder mest av allt för mig!

Sov gott, om ni inte redan gör det.

Hälsar,

Hanna

Emmijoar

Lämna ett svar