På gång igen

Det var ett tag sedan nu. Men nu är jag här igen. Jag har varit både borta och hemma sedan sist, bildligt och bokstavligt. Jag har behövt, och använt tiden till, att fundera. Fundera över sådant som jag anser att vi människor över lag är dåliga på att ta oss tid till att tänka på.

Ah, tänker ni som känner mig, 40-årskris på gång? Nej, hörrni, det får allt vänta ett litet tag till. Men tid till eftertanke är viktigt. Att sätta sig ner och tänka på det som finns om kring en, värdena i sitt liv, vad en vill och inte vill, och så vidare. Vad är viktigt för mig? Det har jag gjort under min bortavaro här på bloggen. Jag har också, tillsammans med familjen, varit på en liten resa. Under den resan besökte jag och två av barnen Buttericks. Bilden nedan är tagen där. Som sagt, tid för eftertanke, och Hanna sätter på sig de stora tänka-glasögonen.

I nästa inlägg lovar jag att bjuda på ett inlägg med ett recept på pastasallad.

Ta hand om er!

Hälsar,

Hanna

hanna-buttericks.jpg

Lämna ett svar