Currydipp till ”fish-Nuggets” eller fiskpinnar

Currydipp till ”fish-Nuggets” eller fiskpinnar

Ibland tar tiden slut. Då är goda grejer som går snabbt att laga bra att ta till. För ett sådant tillfälle hade jag köpt hem Nuggets på fisk till mellanbarnen. Till det serverade jag färdiga pommes frites, som jag tillagade i ugnen, även dessa halvfabrikat, och denna currydipp:

1 deciliter Hellmans majonäs

1 deciliter creme fraiche

2 teskedar curry

1/2 tesked paprikapulver

1/2 tesked gurkmeja, för färgens skull

1 tesked salt

Blanda alla ingredienser i en skål, smaka av. Färdig!

Dippen går också bra att servera till fiskpinnar.

Barnen tyckte att dippen var okej, men inte mer. De bad att få ketchup till maten också.

Så kan det få vara ibland, känner jag… Det är det som är skillnaden på mitt liv nu och då.

Hälsar, Hanna

Lämna ett svar