LaVita Assistans skapade nya förutsättningar

LaVita - Färg 4 Logga

 

I skiftet mellan sommaren och hösten 2017 stod jag i ett vägskäl i mitt liv. Skulle jag fortsätta i gamla hjulspår, eller kasta mig ut i det okända, utan att ha något förutbestämt mål? Ni ska veta att jag funderade. Nästan så pass att jag var på väg att ge upp, ge upp och sälja mitt aktiebolag, och därmed göra mig arbetslös.

De två senaste åren hade varit tuffa. Problemen med min egen assistans avlöste varandra. Vid årsskiftet 2015/2016 var jag och min familj med om något som var så svårt att det i stort sätt knäckte oss. Jag var helt under isen, men mer tänker jag inte skriva om det i det här inlägget. Men, för er som undrar, det kommer, när tiden är mogen.

Tillbaka till september 2017. Jag visste inte alls vad jag ville med min assistans och mitt aktiebolag. Jag hade varit mer eller mindre sjukskriven från och till under hela året (dock på grund av fysiska orsaker). Nu tänkte jag alltså göra mig av med min kära Assistansakut, som jag så stolt själv hade byggt upp under sju års tid.

I början av oktober fick jag av en slump kontakt med en vän till en vän, som alldeles nyligen hade fått ett nytt jobb. Hon undrade om jag var intresserad av ett möte med henne och hennes chef, här, där jag bor, på Gotland. Jag tänkte, att ja, det kan ju inte göra någon skada, jag vet ju ändå inte vad jag ska göra med mitt liv härnäst.

Mötet blev bättre än vad jag någonsin hade kunnat hoppas på. Personen som var med vid mötet, förutom min kompis kompis, var vid tillfället VD för LaVita Assistans AB. Han såg till att jag blev anställd som LaVitas representant på Gotland, innan dagen var slut. Dessutom hyr LaVita numera kontor av Assistansakuten tre dagar per vecka, för att det ska finnas potential att etablera sig på ön.

Att LaVita har kommit till Gotland är en ynnest för alla som har assistans och deras assistenter. Jag kan ärligt säga att det är, eller har, blivit, under året 2017, ett assistansbolag som gör allt för kunder, assistenter och anställda. Med detta inlägg vill jag tacka er som från början, hösten 2017, trodde på mig, och gav mig chansen att bli LaVitas representant på Gotland.

Nu, under 2018, hoppas jag kunna väcka intresse hos någon, eller några assistansberättigade och assistenter, så att de för det första, helt förutsättningslöst, vill lyssna till vad LaVita har att erbjuda, och för det andra, om företaget har vad som eftersöks, bli kund, eller kunder. Mitt mål, eller låt mig skriva, vårt, mål, är att skapa en liten Gotlandsfilial till företaget.

Jag avslutar detta inlägg med ett stort tack. TACK till er som trodde på mig när jag inte  själv gjorde det, och tack för att ni fortfarande tror, när jag ibland tvekar. TACK!

Stora kramar!

Hälsar,

Hanna

 

Lämna ett svar