Mitt trötta ansikte blir genast piggare

Inlägget är reklam  för Kronans Apotek och innehåller annonslänkar

Gårdagens väder var verkligen helt underbart! Det var så varmt ute att vi till och med kunde sitta på vår altan och äta kvällsmat. Själv satt jag även där ute och arbetade under eftermiddagen. Vilken försmak av sommaren det var! Tänk vad solen kan göra ändå, både för kroppen och för själen. Fast en ska vara försiktig, tänk på det, kära ni! Använd för allt i världen solskydd och fresta inte på huden om ni bränner er!

Jag har ganska stora problem med min hud, då jag för några år sedan drabbades av en akut överkänslighetsreaktion orsakad av penicillin. Jag har ofta klåda, och huden känns torr och lite ”trött”. Jag tycker att huden under ögonen har blivit mörkare också.

I och med mina hudproblem har jag provat mängder med olika hudvårdsprodukter för att, dels lindra mina besvär, och dels känna mig finare. Torr, narig hud och mörka ringar under ögonen känns inte tilltalande. Därför har jag provat Filorga Eyes Absolute. Produkten har reducerat mycket av mina mörka ringar.

För torrheten i huden i ansiktet har jag provat Moisturising Day Cream och Moisturising Night Cream från Emma S.

Samtliga produkter jag har nämnt finns på www.kronansapotek.se.

Klicka er in och kika runt på olika erbjudandena här: Upp till 50% rabatt- bara på webben!

Hälsar,

Hanna

h reklam

 

Lämna ett svar